An English version is here

AANMELDING WORKSHOPS

Dit is het formulier om je aan te melden of eventuele wijzigingen door te geven
voor de workshops van het Educatieweekend 2017.


BELANGRIJK:
Lees eerst alle informatie goed door (beschrijvingen, schema's, praktische info, vragen en antwoorden)
Zie daarvoor de EDU startpagina.

Tip 1: Mocht het invullen van dit formulier niet goed lukken op een tablet, probeer het dan op een desktop/laptop.
Tip 2: print het aanmeldingsformulier en vul het op je gemak op papier in. Tevreden? Vul het daarna op de computer in.

Vul onderstaand formulier volledig in (en vergeet niet op 'versturen' te klikken):

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht!
 
 
Graag aangeven of dit een nieuwe aanmelding of een wijziging van een bestaande aanmelding is.
Ook bij een wijziging het formulier volledig invullen waarbij je in de opmerkingen toelicht wat je gewijzigd hebt.
nieuwe aanmelding: 
wijziging: 
LET OP:
Lees eerst de beschrijving van de workshops goed door, voordat je dit aanmeldingsformulier gaat invullen.
Print het tijdschema uit, zodat je makkelijker een keuze kunt maken.

=> Iedere deelnemer maakt eigen individuele keuzes voor de workshops en vult ook een eigen formulier in.
=> Vul dit formulier z.s.m. in. => inschrijving verlengd tot 1 augustus (zolang er plaats is).
=> Klaar met het invullen? Vergeet dan niet om onderaan de pagina op VERSTUREN te klikken!


Voornaam:   *
Achternaam:   *
Telefoonnummer:   *
Naam van koor/kwartet:   *
Op onderstaand e-mailadres krijg je een automatische bevestiging van de aanmelding:
E-mail:   *

De deelnamekosten zijn € 195 per persoon.
Geef je IBAN banknummer op, zodat jouw betaling snel teruggevonden kan worden:
IBAN:   *


Doelgroep:
Het Educatie weekend is bedoeld voor dirigenten, assistent-dirigenten, section leaders, coaches, music teams, performance teams, goede en ervaren zangeressen en kwartetten.

Ben je geen lid van Holland Harmony?
Dan ben je ook van harte welkom, maar Holland Harmony leden gaan wel even voor. Daarom start jouw aanmelding pas vanaf 19 mei.
De deelnamekosten zijn € 195 voor Holland Harmony leden.
Ben je lid van één van de volgende barbershoporganisaties: BinG!, SNOBS, SA-32 (Nordic Region), FABS, FRABS of IABS? Dan betaal je dezelfde prijs als een Holland Harmony lid. Ben je van geen van die genoemde barbershoporganisaties lid, dan moet je een tijdelijk lidmaatschap van Holland Harmony afsluiten voor € 30 extra (je kunt dan ook een jaar lang gebruik maken van alle Holland Harmony faciliteiten).

Geef aan van welke organisatie jij lid bent:
Organisatie: 

Overnachtingen:
Wij gaan er van uit dat jij het gehele weekend aanwezig zult zijn, vanaf het vrijdagdiner tot en met zondagmiddag.
De overnachting in een comfortabele hotelkamer zit standaard in jouw pakket. Alle kamers zijn ingericht voor twee personen. We bieden geen éénpersoonskamers aan.

Je kunt suggesties geven wie je in de kamer op het andere bed wilt hebben. We proberen er bij de indeling rekening mee te houden.
Suggestie voor andere bed: 


Holiday Inn kan rekening houden met eventuele dieetwensen.
Eventuele dieetwensen: 


Vaste blokken voor iedereen (je hoeft hier geen keuzes te maken):

Voor iedereen gelden in dit weekend naast de vrij te kiezen workshops ook een aantal vaste blokken.
We zetten ze hieronder op een rijtje zodat ze ook in de automatische bevestiging komen te staan.
Je hoeft hierin geen keuzes te maken!
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 
voor iedereen 


VRIJE KEUZE WORKHOPS (hier moet je keuzes maken!):

De workshops die je kunt kiezen staan hieronder genoemd.

Kwartetten die gecoacht worden => opgelet! Als je tevens als compleet kwartet 2 uur lang gecoacht wordt, kan je op dat moment natuurlijk geen workshops volgen. Wacht daarom met het invullen van dit formulier totdat de Educatie Commissie het kwartet heeft laten weten wanneer het precies gecoacht gaat worden.
HEEL BELANGRIJK !!! LEES DIT GOED !!!!
[download scheme]Let goed op de tijden van de workshops. Je mag geen workshops kiezen die elkaar in tijd overlappen. Als je dit toch doet is jouw aanmelding ongeldig!!
Het kan helpen het specifieke tijdschema voor de workshops te downloaden en te printen zodat je beter overzicht hebt van jouw mogelijkheden.
Dus CHECK en DUBBELCHECK de tijden zodat jouw keuzes geen conflicterende workshops bevatten.

Met name kwartetleden moeten er goed op letten dat ze rekening houden met de tijden van hun kwartetcoaching!! Daarom vragen wij de kwartetleden te wachten met het invullen van dit formulier totdat ze van de Educatie Commissie de indeling van de coaching hebben gekregen.

Vink de workshops aan die je wilt volgen (en let op overlappende tijden!).


VRIJDAG AVOND:
 Fr 19:30-20:30 (1hr) Liz Garnett: Building a Repertoire
 Fr 19:30-20:30 (1hr) Adam Scott: Building a Better Ear
 Fr 19:30-21:45 (2hrs) David McEachern: Performance - Moving from Instrumentalist-Singer to Lyric-Singer
 Fr 19:30-21:45 (2hrs) Mikael Wikström: Coaching Quartet #1
 Fr 19:30-21:45 (2hrs) Joe Cerutti: Conducting Techniques
 Fr 19:30-21:45 (2hrs) Marty Lovick: Coaching Quartet Fruity Island Boys
 Fr 19:30-21:45 (2hrs) Steve Scott: Make a Sound Difference
 Fr 19:30-21:45 (2hrs) Floor van Erp: Music in (E)motions - Directing for Wannabees
 Fr 20:45-21:45 (1hr) Liz Garnett: Diagnostic Listening Skills
 Fr 20:45-21:45 (1hr) Adam Scott: Tag Class

ZATERDAG OCHTEND:
 Sa 09:30-10:30 (1hr) Mikael Wikström: Vocal Techniques
 Sa 09:30-10:30 (1hr) Adam Scott: Building a Better Ear
 Sa 09:30-10:30 (1hr) David McEachern: Comedy
 Sa 09:30-10:30 (1hr) Marty Lovick: What It Is to Be Real
 Sa 09:30-10:30 (1hr) Steve Scott: How to Run a Successful Sectional
 Sa 09:30-11:55 (2hrs) Liz Garnett: Coaching Techniques
 Sa 09:30-11:55 (2hrs) Joe Cerutti: Coaching Quartet #3
 Sa 10:55-11:55 (1hr) Marty Lovick: Getting Into the Zone
 Sa 10:55-13:00 (2hrs) Mikael Wikström: Expressive Conducting
 Sa 10:55-13:00 (2hrs) Adam Scott: Score Study
 Sa 10:55-13:00 (2hrs) David McEachern: Coaching Quartet Cloud9
 Sa 10:55-13:00 (2hrs) Steve Scott: Vocal Pedagogy
 Sa 10:55-13:00 (2hrs) Floor van Erp: Coaching Quartet 'G/J/H/N'
 Sa 12:00-13:00 (1hr) Liz Garnett: Musical Music Team
 Sa 12:00-13:00 (1hr) Joe Cerutti: Tune It or Die
 Sa 12:00-13:00 (1hr) Marty Lovick: Other Performance Styles

ZATERDAG MIDDAG:
 Sa 14:00-15:00 (1hr) Adam Scott: Swing
 Sa 14:00-15:00 (1hr) David McEachern: Creating and Teaching Performance Packages
 Sa 14:00-15:00 (1hr) Marti Lovick: Effective Movement
 Sa 14:00-15:00 (1hr) Steve Scott: Vocal Techniques
 Sa 14:00-16:30 (2hrs) Liz Garnett: Coaching Quartet #6
 Sa 14:00-16:30 (2hrs) Joe Cerutti: Sound Management
 Sa 15:30-16:30 (1hr) Adam Scott: The Assistant Director
 Sa 15:30-17:40 (2hrs) Mikael Wikström: Coaching Quartet Fyra
 Sa 15:30-17:40 (2hrs) David McEachern: Performance - Moving From Instrumentalist-Singer to Lyric-Singer
 Sa 16:40-17:40 (1hr) Adam Scott: Tag Class
 Sa 16:40-17:40 (1hr) Joe Cerutti: Score Study for Directors
 Sa 16:40-17:40 (1hr) Marti Lovick: Getting Into the Zone
 Sa 16:40-17:40 (1hr) Steve Scott: How to Run a Successful Sectional

ZATERDAG AVOND:
 Sa 19:30-20:30 (1hr) Liz Garnett: Gesture and Voice
 Sa 19:30-20:30 (1hr) Mikael Wikström: Vocal Techniques
 Sa 19:30-20:30 (1hr) Joe Cerutti: Shaping the Sound of Your Singers
 Sa 19:30-21:45 (2hrs) Adam Scott & David McEachern: Exploring the Language of Music
 Sa 19:30-21:45 (2hrs) Marty Lovick & Steve Scott & Joe Cerutti (last hour): Quartet Master Class
 Sa 20:45-21:45 (1hr) Liz Garnett: Diagnostic Listening Skills
 Sa 20:45-21:45 (1hr) Mikael Wikström: How to Become a Better Sectional Leader

ZONDAG OCHTEND:
 Su 09:30-10:30 (1hr) David McEachern: Creating and Teaching Performance Packages
 Su 09:30-10:30 (1hr) Marty Lovick: Other Performance Styles
 Su 09:30-12:00 (2hrs) Liz Garnett: Coaching Techniques
 Su 09:30-12:00 (2hrs) Mikael Wikström: Expressive Conducting
 Su 09:30-12:00 (2hrs) Adam Scott: Coaching Quartet #9
 Su 09:30-12:00 (2hrs) Steve Scott: Coaching Quartet O!Boy
 Su 09:30-12:00 (2hrs) Joe Cerutti: Choral Methods
 Su 11:00-12:00 (1hr) David McEachern: Comedy
 Su 11:00-12:00 (1hr) Marty Lovick: Effective Movement

ZONDAG MIDDAG:
 Su 13:00-14:00 (1hr) Liz Garnett: Gesture and Voice
 Su 13:00-14:00 (1hr) Mikael Wikström: Tag Singing
 Su 13:00-14:00 (1hr) Adam Scott: Designing Ensemble Repertoire
 Su 13:00-14:00 (1hr) Joe Cerutti: Score Study and Interpretation
 Su 13:00-14:00 (1hr) Marti Lovick: What It Is to Be Real
 Su 13:00-14:00 (1hr) Steve Scott: Vocal Techniques


Check nog een keer of je alles correct en volledig hebt ingevuld.
Weet je zeker dat je geen workshops gekozen hebt die in tijd met elkaar overlappen?

=> Verstuur dan het formulier door beneden op de VERSTUREN-knop te drukken!

Je krijgt na het versturen direct een bevestigingspagina te zien. Krijg je die niet te zien dan heb je het formulier onvolledig ingevuld (zie het rode uitroepteken bij het foute invulveld). Corrigeer de fout en verstuur het formulier opnieuw.
Enkele minuten na het versturen krijg je per e-mail een automatische bevestiging. Krijg je die mail niet, check dan jouw spam-folder. Zit daar ook niets in, dan heb je waarschijnlijk een verkeerd e-mailadres ingevuld en raden we je aan het formulier opnieuw in te vullen.

Eventuele opmerkingen: 
 
  <link naar de startpagina van het EDU-weekend>